Bäst hundförsäkring 2020

bäst hundförsäkring 2020

Att hitta rätt och bäst hundförsäkring för dig och din fyrfota vän kan vara både svårt och ta lång tid. Det kan vara tidskrävande att hitta rätt bland alla försäkringsbolag och deras villkor.

I vår jämförelse har vi gått igenom samtliga försäkringsbolags hundförsäkringar på den svenska marknaden med aktuella villkor, rabatter och omfattning. Vi har även sett över Konsumenternas årliga jämförelse gällande Veterinärvård, Självrisk, Livförsäkring och Begränsningar. Konsumenterna har dock valt att exkludera tilläggsförsäkringar från sin betygsättning men vi har i vår jämförelse tagit med det. 

Vi på Jämför Hundförsäkring vill därför underlätta för dig och har därför jämfört alla hundförsäkringar som finns på den svenska marknaden. Vår jämförelse uppdateras årligen beroende på försäkringsbolagen erbjudanden. Vi har efter vår jämförelse utsett den bästa hundförsäkringen 2020.

1. ManyPets Hundförsäkring

ManyPets, som tidigare hette Bought by Many, erbjuder den bästa hundförsäkringen 2020. Placeringen beror till stor del på att bolaget erbjuder en omfattande hundförsäkring med marknadens högsta ersättningsbelopp, längst självriskperiod och utan begränsningar.

Även Konsumenternas har i sin årliga jämförelse utsett ManyPets Hundförsäkring till den bästa hundförsäkringen 2020. Bolagets mest omfattande erbjudande Premium är ohotad etta i Konsumenternas jämförelse där både Veterinärvård och Självrisk plockar 5/5 poäng. Livförsäkringen har fått 4,5 och Begränsningar har fått 3,9. Betygen är något lägre men fortfarande bland de högsta jämfört med konkurrenterna. 

ManyPets Standard kommer tvåa i jämförelsen med ett något lägre betyg än premium på Veterinärvård eftersom maxbeloppet är lägre. 

Bolaget är relativt nytt på den svenska försäkringsmarknaden och är definitivt en uppstickare som påverkat konkurrensen med sitt erbjudande de senaste åren. ManyPets erbjuder både hundförsäkringar och kattförsäkringar. Utöver att bolaget under det senaste året rankat etta med sitt erbjudande inom hundförsäkringar har bolaget även i England fått utmärkelsen “Most trusted pet insurance provider”.  

För mer information om vad respektive försäkringsbolag erbjuder se vår jämförelse av hundförsäkringar.

ManyPets Logga

ManyPets Hundförsäkring

5/5

2. Moderna Hundförsäkring

Moderna har utsetts till den näst bästa hundförsäkringen efter vår analys. Bolagets placering beror till stor del på att bolagets mest omfattande försäkringslösning är en av de bästa hundförsäkringarna på marknaden med flexibel prissättning och ett stort utbud av tilläggsförsäkringar. 

Även Konsumenternas har under 2020 utsett Moderna Hundförsäkring Trippel till den näst bästa på marknaden. Moderna Hundförsäkring Trippel med maxbeloppet 120 000 kronor anses vara den bästa av Modernas hundförsäkringar. Den del som bolaget fått sämst poäng inom är självrisk som har en betydligt lägre poäng än de övriga jämförelsepunkterna (Veterinärvård, Livförsäkring och Begränsningar). 

Moderna hundförsäkring

Moderna Hundförsäkring

4.7/5

3. Svedea Hundförsäkring

Svedea har utsetts till den tredje bästa hundförsäkringen efter vår analys. Placeringen består till stor del av att bolaget erbjuder en av de mest prisvärda hundförsäkringarna på marknaden, flexibel prissättning och fri flytträtt. 

Svedeas mest omfattande hundförsäkring erbjuder ett av de högsta ersättningsbeloppet på den svenska marknaden och flera olika tilläggsförsäkringar.

Hundförsäkring: Svedea

Svedea Hundförsäkring

4.6/5
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit

Se även

Byta hundförsäkring
Hundförsäkring

Byta hundförsäkring

Att byta hundförsäkring till din hund kan framstå som krångligt och dyrt. Det är dock oftast enklare att genomföra än vad många tror och det

Läs mer »
Försäkra en gammal hund
Hundförsäkring

Hundförsäkring till en gammal hund

Beroende på vilket försäkringsbolag och vilken hundförsäkring som du tecknar för din hund kan det finnas vissa begränsningar för en gammal eller äldre hund. Ersättningsbeloppet

Läs mer »