Informationskväll om hundförsäkringar

Informationskväll om hundförsäkringar

Att välja rätt hundförsäkring för dig och din hund kan vara både svårt och tidskrävande. Vi på Jämför Hundförsäkring har själva varit i den situationen och vet att det är lätt att drunkna i all information som finns på internet om hundförsäkringar. Vårt mål är därför att underlätta för dig som hundägare inför ditt val både genom att erbjuda den här hemsidan men också genom att erbjuda olika typer av event för att du enkelt ska kunna ta del av vår information. 

Vi kommer att erbjuda vår första informationskväll om hundförsäkringar online för att du enkelt ska kunna ta del av vad som är viktigt att tänka på inför ditt val av hundförsäkring och vilka delar som är bra att jämföra mellan olika försäkringsbolags villkor. 

När och var hålls informationskvällen om hundförsäkringar?

Informationskvällen kommer vara tillgänglig online för alla som anmäler sig. Eventet är helt kostnadsfritt och kommer att pågå i cirka en timme. Vi kommer att använda oss av Skype för att du enkelt ska kunna koppla upp dig oavsett var du befinner dig i Sverige. 

Informationskvällen hålls den 6/8.

Hur förbereder jag mig inför eventet?

Det finns inget krav på att du ska förbereda dig inför eventet. Det kan dock underlätta för dig om du går igenom informationen på vår hemsida för att se vår jämförelse av hundförsäkringar. Du kan där gå igenom vilken som är den bästa hundförsäkringen och varför vi tycker att ManyPets hundförsäkring är den bästa hundförsäkringen 2020. 

Se även