Nya djurförsäkringar lanseras

Nya djurförsäkringar lanseras

Det har hänt en del nytt på marknaden för djurförsäkringar under det senaste året. Bland annat har två helt nya försäkringar för djur lanserats i Sverige. I den här artikeln vill vi därför uppdatera er med det senaste inom branschen och ge en kortfattad genomgång om tillskotten. 

Hedvig lanserar djurförsäkringar

Försäkringsbolaget Hedvig har under den senaste veckan lanserat djurförsäkringar för hundar och katter. Försäkringsbolaget grundades 2017 och erbjöd till en början endast hemförsäkringar men har under den senaste tiden kompletterat sitt utbud med fler försäkringar, bland annat en bilförsäkring. 

Den senaste lanseringen gäller alltså djurförsäkringar. En hundförsäkring hos Hedvig ger dig möjlighet att välja mellan tre olika nivåer: Basic, Standard och Premium. Den mest omfattande försäkringen Premium erbjuder för närvarande det högsta ersättningsbeloppet på marknaden med 160 000 kronor per år. 

Läs mer i vår Hedvig hundförsäkring recension och se hur försäkringen står sig mot andra på marknaden. 

Hedvig logo
5/5

Hedvig Hundförsäkring

FurryChamp lanserar djurförsäkringar

En till djurförsäkring som har lanserats under den senaste tiden är FurryChamp. Bolaget grundades 2022 och specialiserar sig på djurförsäkringar till katter och hundar. Målet är att erbjuda enkla och transparenta försäkringar för djur. 

FurryChamp erbjuder två olika nivåer av sin hundförsäkring. Du kan välja mellan ett ersättningsbelopp på 30 000 kronor per år eller 60 000 kronor per år. Innehållet i båda nivåerna är omfattande och detsamma oavsett vilken nivå du väljer. De inkluderar bland annat ersättning för medicin och rehabilitering vilket är ovanligt hos andra försäkringsbolag för den lägsta nivån. 

Läs mer i vår FurryChamp hundförsäkring recension och se jämför försäkringen med andra på marknaden.

FurryChamp hundförsäkring logo
4/5

FurryChamp Hundförsäkring

Så påverkas vår topplista

Vi på Jämför Hundförsäkring uppdaterar regelbundet vår topplista och informationen om respektive försäkringsbolag när det kommer uppdateringar på marknaden. Vi har därför recenserat och lagt till de två tillskotten Hedvig och FurryChamp i vår topplista. Läs mer om vår jämförelse och den hundförsäkring som är bäst

Se även