Nyheter från försäkringsbolagen

glad hund ute i naturen

Vi på Jämför Hundförsäkring uppdaterar regelbundet vår jämförelse av hundförsäkringar och går igenom försäkringsbolagens innehåll. Allt för att underlätta för dig när du ska bestämma dig för en försäkring som passar just din hund. 

I vår senaste genomgång av försäkringsbolagens erbjudanden har vi upptäckt att flera försäkringsbolag har uppdaterat innehållet i sina försäkringar och vi vill därför i denna artikel dela med oss av några nyheter och uppdateringar som vi upptäckt.

Uppfödarförsäkring lanseras

Lassie har under månaden breddat sitt utbud och lanserat en uppfödarförsäkring. Försäkringen är en typ av avelsförsäkring för hund som passar dig som är hunduppfödare.

Innehållet i försäkringen täcker bland annat kejsarsnitt, fertilitetsutredning, försäkring för valpkullen och dolda felförsäkring för hundvalparna. Försäkringen går att välja i tre olika nivåer och finns för både katt- och hunduppfödare. 

Tidigare har bolaget erbjudit hundförsäkringar och kattförsäkringar. Men nu har alltså utmanaren lagt till ytterligare en försäkring till sitt utbud vilket gör att deras erbjudande blir ännu mer konkurrenskraftigt. 

Lassie logga
5/5

Lassie Hundförsäkring

Hundras Extra lanseras

Agria lanserar en ny mer omfattande försäkring för hundar som heter Agria Hundras Extra. Försäkringen har ett mer omfattande innehåll än deras tidigare hundrasförsäkring. Ersättningsbeloppet för veterinärvård är valbart och som högst är det möjligt att välja 150 000 kronor. 

Förutom att försäkringen är mer omfattande inkluderar den dessutom digitala vårdkurser, hälsofrämjande tjänster och vårdkoordinering.

Ökat ersättningsbelopp

Även Folksam har uppdaterat sitt erbjudande och ökat möjligt ersättningsbelopp för veterinärvård för samtliga tre nivåer. Numera ersätter Folksam Bas upp till 30 000 kronor, Folksam Mellan ersätter upp till 60 000 kronor och Folksam Stor ersätter upp till 120 000 kronor. Försäkringarna är därmed mer omfattande än tidigare. 

Läs mer i hela vår jämförelse

Det är spännande att se att det händer så mycket på marknaden och förändringarna är något som vi tagit med i vår jämförelse av alla hundförsäkringar. Lassies erbjudande blir ännu mer attraktivt med deras nyhet och därför är det fortfarande den bästa hundförsäkringen i vår jämförelse

Se även