Om oss

Jämför hundförsäkring start

Jämförhundförsäkring.se är en jämförelsesida av hundförsäkringar på den svenska marknaden. Hemsidan är skapad för att underlätta för dig vid val av hundförsäkring.

Om Jämförhundförsäkring.se

På jämförhundförsäkring.se publicerar vi information och tips om vad du bör tänka på vid val av hundförsäkring. För att du snabbt och enkelt ska kunna se vad försäkringsbolagen erbjuder har vi samlat all information på ett och samma ställe.

Eftersom vi vet hur svårt och tidskrävande det kan vara att hitta rätt hundförsäkring, och hur lätt det är att drunkna i all information som finns på internet, skapade vi denna webbplats för att underlätta för dig och din hund så ni får de bästa förutsättningarna för ett lyckligt och tryggt liv tillsammans.

Vi publicerar även nyheter relaterade till hundförsäkringar och våra egna recensioner och analyser av de hundförsäkringar som finns på den svenska marknaden. Allt detta gör vi för att du ska hitta den bästa hundförsäkringen för dig och din hund. 

Webbplatsen finansieras genom användandet av partnerlänkar. Det innebär att vi får provision ifall du som använder tjänsten väljer att teckna en försäkring genom vissa av länkarna på vår webbplats. Detta kostar dig inget extra men det uppskattas av oss. 

Informationen på Jämförhundförsäkring.se

Vi gör regelbundna kontroller av den information som vi publicerar för att uppdatera innehållet så att det stämmer med försäkringsbolagens information.

Vi rekommenderar dock alla att säkerställa de fullständiga aktuella villkoren och uppgifterna hos respektive försäkringsbolag. Om det finns avvikelser i den information som vi publicerar på vår hemsida med den information som publicerats på försäkringsbolagens hemsidor är det alltid den information som står angiven på försäkringsbolagens hemsidor som gäller.

Kontakta oss

Om du har några synpunkter eller frågor på det material som vi publicerar på hemsidan är du välkommen att kontakta oss.

Företagsuppgifter

Företag

Lasserk AB
559124-6011

E-mail

info@jämförhundförsäkring.se

Besöksadress

Artillerigatan 42
114 45 Stockholm

Har du en katt?

Har du en katt och letar efter den bästa kattförsäkringen? Se vår andra hemsida för att hitta den bästa kattförsäkringen på Jämförkattförsäkring.se.